Meghalt kilencéves kisfiú a pesterzsébeti iskola előtt, miután egy teherautó kidöntött egy kőkerítést

Spread the love

Meghalt egy kilencéves kisfiú kedden reggel, amikor egy iskola udvaráról az iskolai időszak szempontjából forgalmas időszakban, 7 óra 33 perckor kiparkoló teherautó nekiment a kerítésnek. A kerítés rádőlt a kilencéves kisfiúra, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték – közölte a Police.hu.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy teherautó betonoszlopot borított fel a Mártírok útján, a Temesvár utca közelében. Az oszlop egy személyre zuhant. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek műszaki mentés céljából, és a társhatóságok is megjelentek. A Mártírok útján az érintett területet teljesen lezárták. A baleset zavarokat okoz a tömegközlekedésben is.

A baleset a Gyulai István Általános Iskola közelében történt. Az iskola weboldala azt közölte: „Szörnyű esemény történt az iskola előtt, az esemény a 3. a osztályt érinti.”

2023.10.10. 09:10: Korábban azt írtuk, hogy egy villanyoszlop dőlt rá a gyermekre, de az eredeti hír már nem elérhető a rendőrség oldalán, és a későbbi hírekben már kőoszlopról szóltak.

Címlapfotó:illusztráció

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …