Megszólalt a válásáról és az új párjáról Krausz Gábor

Spread the love

Krausz Gábor és Tóth Gabi, akik hat év házasság után váltak el, azóta nagy diszkrécióval kezelik a válást. A sztárséf, Krausz Gábor most megtörte a csendet és elmondta, hogy érzi magát három hónappal a szakításuk után. A két híresség közös kislányuk érdekében igyekszik erősnek maradni, bár ez nem könnyű feladat. Tóth Gabi jelenleg a Sztárban sztár leszek! című műsorban dolgozik mentoraként, míg Krausz Gábor a Dancing with the Starsra készül teljes erőbedobással.

Kicsit átalakult az élet és nehéz újraegyeztetni a napi dolgokat, de hála Istennek a főnökeim és a családom sokat segítenek– kezdte a Tényeknek Krausz Gábor, aki eleinte óvakodott attól, hogy elvállalja a TV2 felkérését, de már egyáltalán nem bánja, hogy igent mondott a táncos show-ra.

Másoktól kérdeztem, azt mondták, hogy annyira kiszakította őket a valóságból, meg más megvilágításba helyezte a dolgokat és az életüket, így úgy voltam vele, hogy ha már ennyiszer hívnak, akkor biztos okkal hívnak. Valószínűleg van valami keresnivalóm itt, úgyhogy elvállaltam.Azt érzem, hogy igaz az, hogy tényleg kiszakít a hétköznapi problémákból. Azalatt a másfél-két óra alatt semmi másra nem koncentrálok, csak a táncra. Ez nagyon sokat segít– zárta gondolatait Krausz Gábor, aki úgy érzi, valóban átsegíti őt a Dancing with the Stars a legnehezebb időszakon.

Krausz Gábor és Mikes Anna kettesben jelentették be a csodás hírt, már a szüleikkel is…

“Nagyon örülünk”

Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon örülnek, hogy a nézők továbbjuttatták őket a Dancing with the Stars-ban, ezért a szombati mulatozást és egy kis pihenést követően vasárnap délután elmentek a táncterembe, hogy még többet edzenek, ahogy Gábor fogalmazott, “még jobban felpörögjenek”, és szombaton még jobb produkcióval rukkoljanak elő.

Őrületes koreográfiát táncolt el a séf Mikes Annával, a modern showtánc minden eleme szerepelt benne!

Anna és Gábor között láthatóan remek volt az összhang, már korábban is kiderült, hogy ők ketten nagyon egymásra tudnak hangolódni.

Ide kattintva megnézheted, hogyan simulnak egymáshoz egy friss fotón, az árulkodó kép többet mond ezer szónál!

Most pedig végre beérett a munkájuk gyümölcse, hiszen a zsűri is nagyra értékelte a táncot, amit előadtak.

Ráadásul nem akármilyen zenére ropták a parketten, napjaink legsikeresebb fiatal előadójának Azahriah-nak az egyik számára táncoltak.

Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás egyaránt nagyon pozitív kritikákat mondtak Gábor és Anna táncára.

Aki nem látta volna még a produkciót, az most bepótolhatja, hiszen mutatjuk a videót, mindenképp érdemes belenézni.

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->