Megtörte a csendet Tóth Gabi édesanyja, és EZT merészelte mondani a saját lányáról.. Ez azért durva

Spread the love

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatban megszólaltak már közeli ismerősök és barátok, azonban az érintett felek legfeljebb a közösségi oldalaikra töltenek fel egy-egy üzenetként is értelmezhető posztot.

De mi a helyzet a szülőkkel? Ők hogyan vélekednek a botrányos esetről? A Story magazin most az énekesnő édesanyját idézte egyik cikkében.

„Gabival nagyon egyformák vagyunk, ugyanolyan energiabombaként robbanunk, igazi olaszos temperamentummal, úgyhogy jól össze is tudunk csattanni egymással. Szerencsére a férjem jól kezeli az efféle bolond nőket, mint Gabi és én. Persze hamar túl is lendülünk minden vitán. Egy igazi családban képtelenség is lenne, hogy ne beszéljünk hetekig. Azt is megtanultam az esztendők során, ha a lányaim valami miatt feszültek, az indulataikat otthon adják ki”

– mesélte korábban a magazinnak az édesanya.

“Miattuk sosincs harag bennem, mindig szeretettel gondolok rájuk, hamar túltesszük magunkat a pillanatnyi feszültségeken. Vera inkább az édesapja kiegyensúlyozottságát örökölte. Vele egészen különleges lelki kapcsolatban vagyok, félszavakból, olykor szavak nélkül is értjük egymást. Csoda-e, számomra a lányaim a legfontosabbak. Anyaként ez volt a jelszavam, és ez is marad, akár a rendőröknek: szolgálunk, és védünk…”

-tette hozzá Era asszony.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …