Minden héten más nővel” – Az ország legkövérebb tinijét, Rácz Gézát, akit „9 vagy 10 pontos” lányok körülrajonganak

Spread the love

Az Előzően Túlsúlyos Rácz Géza: A Nők Iránti Érdeklődésének Titka”

Rácz Géza, aki korábban elhízott tiniként vált ismertté Magyarországon, most azt állítja, hogy rengeteg nő érdeklődik iránta, és már elvesztette számítását, hány nővel volt kapcsolata.

Géza a nyilvánosság előtt súlyproblémái miatt került, mivel néhány évvel ezelőtt 360 kilogrammot nyomott, de mostanra már sikerült lefogynia 160 kilóra, ami valóban hatalmas eredmény. A fiatal sztár most már zenei karrierrel is rendelkezik, és népszerű TikTok-csatornája is van, ami miatt állítása szerint sok nővel van dolga. Most elárulta, mi a siker titka a nőkkel kapcsolatban.

„Magamat adom!” – mondta a Borsnak a fiatalember, amikor arról kérdezték, hány barátnője volt, és büszkén jelentette ki: “Minden héten mással vagyok!”

Hozzátette, hogy ha valaki nem hiszi el neki, amit mond, akkor bátran jöjjön el hozzá, és ő személyesen bemutathatja a topkategóriás barátnőit, akiket ő maga pontoz egy elég szubjektív rendszer alapján:

“Van köztük 9-10-es, de 7 vagy 6 pontos is akad. Annál lejjebb nem adom, mert mindenképpen meg kell húznom valahol a vonalat” – mondta Géza, és összefoglalta, hogy végül is hogyan jutott el odáig, hogy minden héten új „9-10-es” barátnőre tegyen szert:

„Volt idő, amikor a nők szóba sem álltak velem, de most, hogy ismert lettem, sokan szeretnének velem megismerkedni. Természetesen idővel szeretnék egy stabil kapcsolatot, de most még inkább szeretném kihasználni a lehetőségeket!” – szögezte le Rácz Géza.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …