Mindenkit lesokkolt! Győrfi Pál és felesége szakítottak. DRÁMAI, de EZ áll a háttérben:

Spread the love

Győrfi Pál és felesége, Salgó Adrienn útjaikat elválasztották. A drámai háttértörténet a következő: Győrfi Pál egy hosszú, több mint egy évtizedes egyedülállóság után, 2005-ben találkozott Salgó Adriennel, akivel három gyermekük született. Egy tizenkét évig tartó boldog házasság és három közös gyermek után Győrfi Pál és Salgó Adrienn elismerték, hogy kapcsolatuk kezdetben nem volt zökkenőmentes – annyira, hogy egy hónapra szüneteltették kapcsolatukat, hogy újragondolják a közös jövőjüket.

 

Ezt a nehézséget Polgár Tünde és Polgár Árpád YouTube műsorában mesélték el. A pár elárulta, hogy bár első találkozásuk után mindent elsöprő szerelem következett, hamarosan felszínre került egy nézeteltérés: Adrienn már akkor is erősen családcentrikus volt, házasságot és gyermekvállalást tervezett, míg Pál már egy korábbi váláson túl volt, és volt egy fia, Dani. „25 éves voltam és Pali 41, amikor találkoztunk, és én egy-két év elteltével már arra gondoltam, miért várunk? Lépjünk tovább!” – osztotta meg Adrienn a Polgár.net műsorában.

Győrfi Pál azonban nem érezte készen magát erre, így döntöttek a szakítás mellett. Pál félt attól, hogy Dani fia rosszul fogja ezt élni meg, mintha új családot alapítva elárulná őt. Szerencsére a fia már akkoriban is elég érett volt egy komoly beszélgetésre, és megnyugtatta apját, hogy erről szó sincs. Így egy hónap elteltével már mindketten tudták, hogy Adriennel összetartoznak. Ezt bizonyítja a 12 évig tartó házasságuk is, mely során három gyermekük született: Ádám 2009-ben, Aliz 2011-ben, Lilla pedig 2013-ban, egy tökéletes harmóniát sugárzó családot alkotva.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …