Mindenkit sokkolt a kijelentése! Gubik Petra végül kimondta, mit gondol Srámek győzelméről!

Spread the love

Mindenkit sokkolt a kijelentése! Gubik Petra végül kimondta, mit gondol Srámek győzelméről!

Peter Šrámek nyerte a Sztárban Sztár All Stars-t

A 2024-es Sztárban sztár All Stars döntőjében Peter Šrámek diadalmaskodott, ezzel elnyerve Magyarország legsokoldalúbb előadójának címét. A TV2 nagyszabású produkciójának fináléja szombat este zajlott le, ahol négy énekes – Oláh Gergő, Puskás Peti, Gubik Petra és Peter Šrámek – mérte össze tehetségét. Bár Gubik Petra kiemelkedő versenyző volt az egész szezonban, a nézők végül Šrámekre szavaztak, így ő vihette haza a trófeát.

Az érzelmek hullámai a győzelem pillanatában

Peter Šrámek győzelme pillanatában könnyekig hatódott. A közönség és a zsűri egyetértett abban, hogy az énekes végig kiemelkedően teljesített, és megérdemelten nyerte meg a versenyt. Az egész szezon során változatos, magas színvonalú produkciókat hozott, és ezzel elnyerte a nézők szívét.

Gubik Petra reakciója és méltóságteljes búcsúja

Bár Gubik Petra ezúttal nem nyert, méltósággal búcsúzott a műsortól. A verseny során ő is többször bizonyította, hogy Magyarország egyik legtehetségesebb előadója, hiszen már 2023-ban is megnyerte a Sztárban sztár versenyt. Petra külön megköszönte a stáb tagjainak munkáját és a zsűrinek az elismerést, amit a verseny alatt kapott, ezzel lezárva az All Stars kalandját.: „Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt lehettem az All Starsban, szeretném megköszönni a sminkeseknek, a maszkosoknak, a ruhásoknak, a Lajtai Katinak, tényleg mindenkinek, aki itt a stúdióban is velünk dolgozott, a zsűrinek, hogy méltattak” – mondta.

 

About admin

Check Also

Ekkora árváltozás várható a kenyérnél! Ez várhat a vásárlókra

Spread the love Drasztikus árváltozás várható a kenyérnél: ez vár a vásárlókra Sajnálatos hírrel kell …