Miután elvált Tóth Gabitól, Krausz Gábor elárulta, hányadán áll most Mikes Annával!

Spread the love

Nagy hírt közölt Krausz Gábor: bejelentette, immár hivatalosan sem egy pár többé Tóth Gabival, a bíróság ugyanis néhány napja kimondta a válást.

A séf a Hot! magazinnak adott hosszú interjút, melyben az is szóba került hányadán áll most Mikes Annával. Így nyilatkozott erről és a Dancing With The Starsról:

“Már a legelején tisztában voltunk azzal, hogy mi vár ránk. Igazából a műsor bemutatkozó sajtótájékoztatóján tehát a nulladik napon összeboronáltak minket.

Ezzel azért nem foglalkoztunk, mert a táncra fókuszáltunk, és nem akartunk extra szimpátiapontokat sem, ezért nem is nyilatkoztunk egyszer sem a találgatásokkal kapcsolatban.

Mivel rengeteg időt töltöttünk együtt, fontos volt, hogy kedveljük egymást, hogy egy hullámhosszon legyünk. Nagyon sok mindenről beszélgettünk, ahogy két jó barát.

Amikor bekerültem a műsorba, nagy szükségem volt erre a sok beszélgetésre és a lelki támaszra, ebben pedig Anna abszolút partner volt, érezte, értette, hogy mire van szükségem.

Számítottunk arra, hogy összeboronálnak minket, hiszen ez a műsor természetével együtt jár, de szerintem jól kezeltük a helyzetet” – árulta el Gábor, majd az is kiderült, a mai napig rendszeresen találkozik Annával:

“Azóta is remekül  megvagyunk, sokat beszélgetünk. Voltam már bent a táncteremben is, amikor gyerekeket tanított. Ők is szeretettel fogadtak, tehát minden a legnagyobb rendben van” – mondta el Gábor.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …