Monica Bîrlădeanu, însărcinată cu Valeriu Gheorghiță? Actrița rupe tăcerea și face prima declarație: „Oameni buni…”

Spread the love

Monica Bîrlădeanu a reacționat după ce au apărut zvonuri potrivit cărora este însărcinată și ar urma să-i ofere un copil iubitul ei, Valeriu Gheorghiță. Actrița, în vârstă de 45 de ani, a făcut primele declarații publice și a lămurit informațiile apărute în presă, conform cărora urmează să devină mamă pentru prima dată.

Monica Bîrlădeanu s-a aflat printre invitații prezenți la PROTEVELION și a vorbit despre rezoluțiile pentru noul an. Întrebată ce își dorește de la 2024, actrița a spus „o masă plină”.

Monica Bîrlădeanu, prima declarație după ce s-a spus că este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță

„Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”, a explicat actrita, pe un ton misterios, conform cancan.ro.Acela a fost momentul în care cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriță – aflată și ea pe scaunele invitaților la ediția specială de Revelion de la Pro TV – a spus că actrița ar fi însărcinată și urmează să devină mamă.

După ce informația a fost preluată de presă, Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații și a negat că este însărcinată. Declarațiile vedetei au fost făcute pe pagina personală de Instagram, la câteva zile după vacanța petrecută cu iubitul ei, Valeriu Gheorghiță, la schi, în Italia.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri într-una, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an bun tuturor!” a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Ce diferență de vârstă este între actriță și medic

Actrița Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, au fost surprinși prima dată împreună în vara lui 2023, dar au preferat să-și trăiască relația discret.

Inițial, s-a scris că medicul militar ar fi fost căsătorit, în momentul în care ar fi decis să formeze un cuplu cu Monica, informație infirmată de actriță. Între cei doi este o diferență de vârstă de 3 ani, actrița are 45, iar el – 42 de ani.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …