MOST ÉRKEZET: VÉGRE! VÉGRE! Itt a háború vége?! MOST jelentették be! A BÉKE első jele! ITT a Kreml legújabb HIVATALOS bejelentése! EKKOR lehet TÉNYLEG vége a háborúnak!! Putyin olyat üzent a világnak, amire SENKI nem volt felkészülve:

Spread the love

Sikeres béketárgyalás történt a mai napon! Mutatjuk a részleteket! Oroszország “drasztikusan” csökkenti a katonai tevékenységet az ukrán főváros közelében! Oroszország “drasztikusan” csökkenti katonai tevékenységét Kijev és Csernigov közelében, mivel az Ukrajnával folytatott béketárgyalások a “gyakorlati” szakaszba léptek – jelentette be kedden Alekszandr Fomin védelmi miniszterhelyettes.

Fomin az ukrán delegációval folytatott megbeszéléseket követően a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy “döntés született arról, hogy drasztikusan csökkentik a katonai tevékenységet Kijev és Csernigov megközelítésében”. “Arra számítunk, hogy Kijevben meghozzák a vonatkozó kulcsfontosságú döntéseket, és megteremtik a további normális munka feltételeit” – mondta. Fomin felszólította Ukrajnát, hogy “teljes mértékben tartsa be a genfi egyezményeket, többek között a hadifoglyokkal való emberséges bánásmód tekintetében”.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …