Most érkezett a hír Ganxsta Zolee magyar rapper, dobos, előadóművész és színészről!Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.

Spread the love

A mai napon ünnepli születésnapját Ganxsta Zolee. A rapper 58 éves lett.

 

[ ]

Ganxsta Zolee Zana Zoltán néven látta meg a napvilágot 1966. január 7-én, Zana József és Kassai Ilona gyermekeként. 1988-ban csatlakozott az Őrjítő Gyógyhullám nevű együtteshez, 1989-ben azonban áttért a Block nevű zenekarba, majd a Dance zenekarban is dobolt, de beugró dobos is volt a Love nevű rockegyüttesben.

Ezután a Sex Action zenekar dobosa lett, mely a csökkenő eladások miatt Actionre változtatta a nevét, és stílust is váltott, Zolee itt kezdett először rappelni.

Leghíresebb formációja a Ganxsta Zolee és a Kartel nevű gengszter hiphopegyüttes, akik egy Instagram-poszt keretében köszöntötték fel őt.

“Ennek a csodálatos embernek ma van a születésnapja, úgyhogy igyunk az egészségére! Ha együtt akartok ünnepelni a Mesterrel, akkor gyertek holnap a Barba Negrába, ahol egy ki****ott durva Kartel show-t tolunk nektek, aztán koccintás vakulásig! ????Isten éltessen, Döglégy!????” – írták a posztban.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …