Most érkezett a megdöbbentő hír: Bródy János fiát börtönre ítélték

Spread the love

Bródy  János fia, Bródy Dániel, börtönbe került az Egyesült Államokban, miután az amerikai bíróság három vádpontban is bűnösnek találta. A zenész 38 éves fiát az elítélés előzménye, hogy bosszúból megrongálta a San Francisco-i The First Republic Bank számítógépes rendszerét, miután kirúgták az intézményből.

Bródy Dániel korábban a pénzintézet alkalmazottja volt, de kiderült, hogy a belső rendszerhez csatlakoztatott egy adathordozót, amely pornográf tartalmat tartalmazott. Miután kirúgták, nem adta vissza a céges laptopot, hanem bosszút állt. Törölte a bank kódtárait, rosszindulatú szkripteket futtatott a naplók törlésére, gúnyolódó üzeneteket hagyott a kódokban, és más banki alkalmazottaknak adta ki magát. Emellett e-mailben elküldött magának egy saját bankkódot is, mintegy 5000 dollár értékben.

 

Az amerikai ügyészség közleménye szerint az általa okozott kár legalább 220 621 dollár, vagyis több mint 70 millió forint.

Bródy János fia ellen már hosszú ideje folyt a vizsgálat, és bár áprilisban bűnösnek vallotta magát, az ítélet mostanra született. A bíróság 24 hónap börtönbüntetésre és 529 ezer dollár, azaz mintegy 182 millió forintnyi pénzbírságra ítélte.

Bródy János fia 2014-ben költözött ki az Egyesült Államokba, és az informatikai területen helyezkedett el.

Az esetről az édesapa, Bródy János korábban büszkén nyilatkozott.Dani tartja rendben a számítógépem, ugyanis van egy program, amelynek segítségével San Franciscóban át tudja venni a budapesti komputer feletti irányítást

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …