MOST ÉRKEZETT: SZÖRNYŰ KÍNOKTÓL SZENVED A 8 ÉVES KISLÁNY, ADRIENN KEGYETLEN GYILKOSA FARKAS FERENC.. SÍRVA MONDTA EL, HOGY MIT TESZNEK VELE NAP MINT NAP:

Spread the love
Szörnyű kínok között szenved a kiskorúak börtönében Farkas Ferenc, ő az az elkövető, aki az erdőbe csalta a 8 éves kislányt, majd végzett vele, és élve beledobta a folyóba a lányt, aki nem tudott úszni. Ezután hazament, pizzát sütött, és videójátékozott.

 

Ferencet állítólag nagyon őrzik a börtönben, de egy bennfentes dolgozó eljuttatott egy levelet szerkesztőségünkbe.

 

“Ferikét mindenki Terikének hívja, és válogatott módon tudatják vele, hogy amit tett, azért élete végéig kínozni fogják, mert a tette elfogadhatatlan. Csicska pofonok, csicskáztatás, ugráltatás, kis verések, és a finom falatoktól való megfosztásról tudok beszámolni. Ezen kívül, mindenkinek van egy “kedves” szava, vagy tette hozzá. Van aki csak szimplán belever egy jó erőset a vállába, vagy a fejébe, ezek olyan sérülések, amik nem látszódnak meg, és nem is okoznak maradandó sérülést, de Ferencnek épp elég, hogy a nap bármely szakában valaki bántalmazza. 

Amit ő tett azért ez kegyes büntetés, de lelkileg már teljesen kettétört a kisgyerek. Már rég az öngyilkosságot fontolgatja, és elképzelhető hogy napokon belül megtörténik egy önakasztás.” – számolt be a börtönőr.via

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …