N-o recunoști! Aspirina din „Las Fierbinți”

Spread the love

Aspirina din serialul „Las Fierbinți” are o poveste de viață foarte intersantă. Actrița Mirela Oprișor nu este deloc în viața reală așa cum apare ea pe micul ecran, nici măcar în ceea ce privește înfățișarea sa.

Cum arată Aspirina în viața reală. Nu seamănă deloc
Actrița Mirela Oprișor, care o interpretează pe Aspirina în celebrul serial de la Pro TV, este cunoscută cu părul său lung și roșcat pe care îl prezintă în serial, dar în viața reală actrița este tunsă scurt și este blondă.

Încă de mică, Mirela Oprișor a fost interesată de artă, de frumos și de schimbare. La doar 12 ani și-a făcut singură abonament la filarmonică și avea doar 16 ani când a avut loc Revoluția din 1989.

Mirela Oprișor are un soț celebru, care a lucrat și el în proiectul „Las Fierbinți”, alături de ea, dar în spatele camerelor de luat vederi.

Ei au fost iubiți în facultate, s-au despărțit, dar după opt ani s-au reîntâlnit și și-au dat seama că sunt meniți să fie împreună.

Mirela Oprișor este căsătorită cu un coleg de platou
“În primii ani ai căsniciei nu am fost așa. Ce ne-a deblocat această preconcepție de doi lei a fost filmul «Marți, după Crăciun», unde am jucat rolurile de soț și soție. Da, există o limită în a te proteja, în sensul că dacă lucrezi la același proiect, atunci când vii acasă simți nevoia să te detașezi. Și când ajungi acasă și vrei să te detașezi de muncă, dai de același om – acolo trebuie să fii destul de delicat și să îi oferi omului de lângă tine spațiu, să nu începi acasă să discuți ce s-a întâmplat la muncă. Acasă e acasă”, a declarat Mirela Oprişor pentru Unica.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …