Nagy Feró újra cserépkályhával fűt, 16-17 fokban alszik a feleségével – árulkodó képek:

Spread the love

A világban beköszöntött energiaválság nemcsak az átlagos embereket sújtja, hanem a művészeket is. Nagy Feró sem kivétel ez alól. A Kossuth-díjas művész az utóbbi hónapokban fokozottan odafigyel arra, mire és mennyit költ: a magas rezsiszámlákat elkerülendő, komoly újításokat vezetett be az otthonában – A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be..

Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki. A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró – osztotta meg a Vasárnapi Blikkel a megtakarítási ötleteit Nagy Feró. Feró évek óta nem üzemelte be az otthonában álló kályhát, idén a rezsiválság rákényszerítette.

Az énekes és családja az energiafogyasztás mellett arra is odafigyel, milyen élelmiszerek kerülnek az asztalra. – Nem szórjuk a pénzt, beosztjuk, mikor és mit vásárolunk. A hétköznapokban szívesen főzök, így arra is rálátásom van, mennyit költünk az ételekre. Forrás

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …