Nem találjuk a szavakat! Pár órával ezelőtt váratlanul meghalt otthonában a magyar LEGENDA, milliók nagy kedvence! Felfoghatatlan, hogy pont Ő ment el: – Nyugodjon Békében!

Spread the love

Nem találjuk a szavakat! Pár órával ezelőtt váratlanul meghalt otthonában a magyar LEGENDA, milliók nagy kedvence! Felfoghatatlan, hogy pont Ő ment el: Meghalt Moldova György, Kossuth-díjas, Karinthy-gyűrűs, Prima Primissima díjas és kétszeres József Attila-díjas magyar író, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja. A legolvasottabb kortárs magyar író, a szatírák, riportok mestere 88 esztendős volt.

Moldova György szombaton otthonában, családi körben hunyt el. “Tiszta és rettenthetetlen szellemét megőrizzük, írásai, hite, elvhűsége velünk marad és mindannyiunkkal, akik őt olvassuk” – írta közleményében lánya, Moldova Júlia. Moldova Györggyel a Blikk márciusban készített nagyinterjút: két könyvön dolgozott és magánéletében is komoly változások voltak: megnősült. Sajátos, bensőséges hangulatú esküvő volt az, mindenféle felhajtás, cicoma nélkül.

Két szépkorú, sikeres ember kötötte össze az életét, dacolva korral, vágtató idővel és a körülöttük lévő zűrzavaros világgal. Palotás Katalin gyakorlatilag egy életen át várt arra, hogy ne csak munkakapcsolatban legyen Moldova Györggyel. S amikor a legendás író évtizedek után elvesztette, eltemette feleségét, és újra megpróbált értelmet és célt találni a hétfőkben, a szerdákban – akkor kötötték össze az életüket. – Megható pillanatok voltak. S az ember öreg fejjel is ki tudja mondani az igent – nyilatkozta Moldova György. – Az otthonunkban történt mindez, eljött hozzánk az anyakönyvvezető, s mi szépen, elegánsan felöltözve, tanúk jelenlétében fogadtuk, aztán megtörtént, aminek meg kellett történnie.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …