Nyílvánoságra került Matthew Perry utolsó kívánsága. Megrázó, ami most kiderült

Spread the love

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Lisa Kudrow mellett Matthew Perry is világhírű lett a kultikus szerepének köszönhetően, de ő azt szerette volna, ha más, fontosabb dolgok miatt is megemlékeznének róla.

Tavaly Tom Power podcast-jében elmondta:

A halálom után mindenki a Jóbarátokban nyújtott alakításomról beszél majd, de olyan jó lenne, ha ez a szerep sokadik helyen állna azok mögött a jótettek mögött, amelyekkel embertársaimat támogatom. Tudom, hogy ez sosem valósul meg, de ettől függetlenül nagyon szeretném.

A néhai színész egész pályafutása alatt komoly drog- és alkoholproblémákkal küzdött, de ebből a nehéz küzdelemből másoknak is hasznot húzott. Malibui házát férfiaknak fenntartott józansági rehabilitációs otthonná alakította át, s így reményt adott sok embertársának, akik függőségekkel éltek.

Elkötelezettségét mások megsegítése iránt akkor is megmutatta, amikor azt nyilatkozta:

Ha egy alkoholista vagy drogfüggő odajön hozzám és segítséget kér, én mindig azt mondom: „Természetesen! Megteszem érted, még akkor is, ha magamért nem mindig tudom megtenni.”

 

/Courteney Cox Arquette mint Monica Geller, Matthew Perry mint Chandler Bing, David Schwimmer mint Ross Geller, Jennifer Aniston mint Rachel Green, Matt LeBlanc mint Joey Tribbiani, Lisa Kudrow mint Phoebe Buffay/

Bár Perry soha nem drogozott forgatás közben, fájdalma érződött, amikor azt mondta: „Nem igazságos, hogy ezt a betegséget át kellett élnem, miközben a többieknek nem.”

A hatóságok a színész halála után sem drogokat, sem bűncselekmény nyomait nem találták a lakásán. Perry utolsó napja meglehetősen átlagosnak látszott: pickleball-ozott néhány órát, majd lefeküdt otthonában.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …