Összeverekedett Zalatnay Cini és Kiszel Tünde-Videó

Spread the love

A kamerák rögzítették, amikor a naptárdíva és az énekesnő összeugrott és mindketten a medencében végezték. Zalatnay Cini nem először ütött…

Hogy mi állt a cicaharc hátterében? Természetesen a hűtlenség. Zalatnay Cini ugyanis összekavart Kiszel Tünde párjával, ami egy közös vacsora során ki is derült. „A te parfümödet éreztem mosáskor!” – ordította Tünde, aki kirúgta maga alól a széket és fúriaként ugrott neki az énekesnőnek, aki persze nem hagyta magát.

Mindez persze csak egy forgatókönyvíró elméjében született meg és végül a Holnap történt című bulvármozi képsorain elevenedett meg. A történet szerint Zalatnay összejött a balatoni alvilág fejével, akit Ihos József alakított. A románc szépséghibája csupán annyi volt, hogy a „csúcsbűnöző” a naptárdíva férje volt.

 Zalatnay Cini beindította a nagy „pofonofont”

A Ripost megkereste Zalatnay Saroltát, akit arról kérdeztünk, hogy került-e már hasonló helyzetbe. Az énekesnő pedig nevetve mesélte el, hogyan intézte el azt a hölgyet, akivel annak idején félrelépett a szerelme, Csapó Gábor vízilabdázó.

Az első gondolatom az volt, hogy velem sosem történt olyasmi, mint a filmvásznon, de most eszembe jutott az egyetlen eset, amikor…

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …