Parintele Sofian: „Cand Ai Un Necaz Mare, Sa Te Rogi Asa Maicii Domnului” – Sunt Doar 10 Cuvinte

Spread the love

Parintele Sofian: ”Sa va spun o mica istorioara de la inchisoare. Cineva a fost inchis si a stat 20 de ani in inchisoare, un tanar imbatranit in suferinte. Intr-o ancheta extraordinar de grea, i s-a terminat rabdarea si si-a pus in gand sa gaseasca un mijloc ca sa-si curme viata.

Si-a adus aminte insa, ca in tinerete, cand era liber, bunica ii spunea: „Cand ai un necaz mare, sa te rogi Maicii Domnului!”.

Si-a adus aminte de acest lucru, si spunea el: „Catre Mantuitorul n-aveam curajul sa ma rog – pentru ca a avut si omul acesta greselile lui – dar catre Maica Domnului, care a fost si ea pamanteana ca si noi, m-am rugat! Scurt.

O rugaciune la disperare: Maica Domnului, nu mai pot suporta durerile si presiunile care mi se fac aici! Ajuta-ma!”.

Se ruga in celula. Si peste cateva clipe vede intrand prin usa inalta a celulei o faptura in alb cu un Prunc in brate: „M-ai chemat! Am sa te ajut. Fii in pace!”. Si a plecat mai departe. Nu l-au mai chemat dupa aceea la ancheta.

L-au mutat intr-un alt loc, la Polul Nord undeva, si toata viata lui de dupa aceea – ca a trait inca multi ani in inchisoare – a avut o viata foarte linistita in sufletul lui, desi suferintele din afara erau destul de grele din cand in cand. Maica Domnului l-a ajutat in momentul urmator dupa rugaciunea sa.

Aceasta intamplare o stiu de la cel care a patit-o. El mi-a spus-o. Si in inchisoare nu se minte! In inchisoare spune fiecare ce are curat in inima lui. Mi-a spus bietul om ce a patit si cum i s-a rezolvat problema lui.

De Maica Domnului se bucura toata faptura! „Bucura-te, cea plina de dar, Domnul este cu tine!”

Sa o avem pe Maica Domnului in constiinta noastra ca pe aceea care, nascandu-L pe Domnul nostru Iisus Hristos, de ea se bucura, fiindca ea este plina de dar, toata faptura, adica toti ingerii si toti oamenii cei drept credinciosi.

Se bucura de Maica Domnului pentru aceasta calitate a ei, ca a fost aleasa de Dumnezeu Tatal, a purtat pe Dumnezeu Fiul, Duhul Sfant S-a pogorat peste ea, pentru ca ingerul binevestitor i-a adus salutul.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …