PÉTER SZABÓ SZILVI NYARALÓS KÉPEITŐL ELAKADT A LÉLEGZETÜNK: ILYEN REMEKÜL MUTAT BIKINIBEN

Spread the love

Ez nem egy szokványos diéta, hanem egy életmódváltás, aminek az a lényege, hogy minden nap 16 órát nem eszik semmit, csak a maradék 8 órában fogyaszt táplálékot, amikor is kiegyensúlyozottan étkezik.

“Este nyolckor vacsorázok és másnap délig semmi. Én sosem reggeliztem, nekem a reggeli az olyan volt, hogy amikor inzulinrezisztenciám miatt kellett enni, akkor kínlódtam, hogy ezt most muszáj?

Olvastam sok helyen, hogy az inzulinosoknak ez nagyon hasznos, mert 16 órán át pihenteti a hasnyálmirigyet” – mondta Péter Szabó Szilvia.

Az IF diéta egy olyan életmódváltás, amelynek során meghatározott időszakokban nem eszünk semmit, és csak bizonyos órákban fogyasztunk táplálékot. Az IF diéta célja, hogy csökkentse a kalóriabevitelt, javítsa az anyagcserét, és elősegítse a zsírégetést. Az IF diéta elkezdéséhez három lépést kell követnie:

Válassza ki a megfelelő ételeket, amelyeket az étkezési időszakban fogyaszt. Kerülje a feldolgozott, cukros és zsíros ételeket, és válasszon egészséges, tápanyagban gazdag ételeket, mint például fehérjék, teljes kiőrlésű gabonák, zöldségek, gyümölcsök és egészséges zsírok.

Határozza meg a böjt és az étkezési időszakot. Az IF diétának többféle változata létezik, amelyek különböző arányban osztják el a böjtölési és az étkezési órákat. A legnépszerűbb az 16/8-as módszer, amelyben 16 órán át nem eszik semmit, és 8 órán belül elfogyasztja a napi kalóriáit. Például este 8-kor vacsorázhat, és másnap délben ebédelhet. Egy másik változat a 5/2-es módszer, amelyben öt napig normálisan eszik, és két napig csak 500-600 kalóriát fogyaszt.

Tervezze meg az étkezéseit előre, és tartsa be a szabályokat. Készítsen egészséges menüt az étkezési időszakban, és ne térjen el tőle. Ha szükséges, vigyen magával egészséges harapnivalókat is. A böjt időszaka alatt csak vizet vagy kalóriamentes italokat ihat. Ne csaljon meg a diétát, mert akkor nem fogja élvezni az előnyeit.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …