Polițiste surprinse fumând și bând cafea în timpul serviciului

Spread the love

Fotografia controversata a doua politiste care fumeaza si isi beau cafeaua in timpul programului a starnit un val de reactii negative in randul romanilor si a ajuns virala in mediul online. Imaginea a fost postata pe retelele de socializare si a devenit subiect de discutie pentru multi dintre utilizatori. In acest context, conducerea Politiei Capitalei a decis sa ia masuri legale impotriva celor doua femei.

Subtitlu 1: Verificari interne pentru abateri de la Codul de etica si deontologie

Cele doua politiste care apar in fotografia controversata au fost identificate si vor fi supuse unor verificari interne pentru a se stabili daca au incalcat Codul de etica si deontologie al polistului. Conform unui comunicat de presa emis de Politia Capitalei, verificarea va fi efectuata prin intermediul Serviciului Control Intern, iar la finalul acesteia vor fi luate masuri legale in functie de gravitatea abaterii.

Imaginile in care cele doua femei apar fumand si bemand cafeaua in timpul programului au starnit un val de reactii negative din partea publicului. Multi oameni au comentat imaginea si au criticat atitudinea celor doua politiste, acuzandu-le ca nu isi fac treaba asa cum trebuie si ca sunt indiferente fata de responsabilitatile lor.

Subtitlu 2: Repercursiuni pentru cele doua femei

In urma acestei situatii, cel mai probabil cele doua politiste vor fi sancionate de catre conducerea Politiei Capitalei. In functie de gravitatea abaterii de la Codul de etica si deontologie, sanciunile luate impotriva lor pot fi variate, de la avertismente si pana la concediere.

Este important de mentionat ca pozitia lor de politiste le obliga sa respecte un set de reguli si prevederi care privesc atat comportamentul in timpul programului, cat si relatia cu publicul si cu colegii lor de munca. In cazul in care se stabileste ca cele doua femei au incalcat aceste reguli, ele vor fi supuse unor consecinte grave pentru comportamentul lor.

Concluzie: Fotografia controversata a doua politiste care isi beau cafeaua si fumeaza in timpul programului a starnit un val de reactii negative in randul romanilor si a ajuns virala in mediul online. Conducerea Politiei Capitalei a decis sa ia masuri legale impotriva celor doua femei si sa le supuna unor verificari interne pentru a se stabili daca au incalcat Codul de etica si deontologie al polistului. Sanciunile luate impotriva lor pot fi variate, iar finalul acestei situatii este inca neclar. In orice caz, incidentul de acest gen arata cat de importanta este respectarea regulilor si prevederilor din domeniul politiei, precum si a unei atitudini profesioniste si responsabile in timpul programului.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …