Rátalált a boldogság! Ebbe a gyönyörű fiatal nőbe szerelmes Galambos Lajos, leesett az állunk, amikor megláttuk ki ő

Spread the love

Galambos Lajos rég nem adott interjút, de most kivételt tett. Láthatóan sokat fogyott, nincs rossz egészségi állapotban. És a visszatérésre készül.

Galambos Lajos interjút adott, láthatóan sokat fogyott, és visszatérésre készül

Nem kezdi újra volt feleségével a pletykák ellenére

Gyerekei boldoggá teszik, hogy három gyerekük egy fedél alatt él, de külön szárnyban

– Nem úgy akarok visszatérni, mint egy megvert kutya… olyan típusú műsorral készülök, aminek az alapelemei megvannak, de azért meg tud újulni.

A beszélgetés közben nem csak az derült ki, milyen az élete nyomkövetővel a lábán, hanem az is, hogy egy-két régi jó barátot leszámítva nem keresik őt a birtokán, és nem is hívják.

De nem mindenki fordult el tőle. Sőt! Olykor kellemes meglepetések is érik. Ahogy már megírtuk, nemrég egy tőle 400 kilométerre élő zenész kollégája ajánlotta fel a segítségét.

Lajcsi három gyereke egy fedél alatt él a zenésszel, de külön szárnyban, ami nagyon boldoggá teszi Lajcsit. De mi a helyzet volt feleségével, Boglárkával?

A pletykákat cáfolta, nem kezdik újra volt feleségével. És… azt is elárulta, hogy Lajcsinak egy sokkal fiatalabb szerelme van, aki rendszeresen látogatja őt. Az is igaz, hogy gyerekei közül, nem mindegyikük nézi ezt jó szemmel.

Egy nagyon szép és jó lelki kapcsolatban élek egy nagyon szép és kedves hölggyel. Nem most alakult ki, már korábban kialakult.

Ő a legszebb és a legjobb

– mondta Lajcsi – árulta el Lajcsi, hozzátéve, hogy a szerelmük akkor kezdődött, amikor Lajcsi még javában vívta a harcát a bíróságon.

Így fogadták új szerelmét a gyerekei

– A gyerekek összezárnak, de nem azonos módon, de ezt mondják: apának joga van a boldogsághoz – legalábbis Lala ezt mondta. De mindenkinek megvan a véleménye és megvan a távolságtartása. Én csak annyit kértem, hogy adják meg az esélyt a hölgynek arra….

Forrás: Tények Plusz

About admin

Check Also

Cserháti Zsuzsa fia: nincs pénze kigazolni édesanyám sírját

Spread the love Nehéz anyagi körülményeire hivatkozott Cserháti Zsuzsa fia, amikor azt kérdezte a Bors, …