Rékának elege lett a megaláztatásokból: Végleg szakított Alekosszal – Videó

Spread the love

Varsányi Réka eldöntötte, hogy végleg lezárja a “speciális kapcsolatát” Nagy Alekosszal. A reality show szereplő sosem tagadta vonzalmát a nők iránt, noha Rékával közösen szerepeltek az Ázsia Expressz legújabb évadában, és hangsúlyozta, hogy a kétgyermekes anya mellett más nőkkel is kapcsolatot kíván létesíteni.

Réka egy ideig tűrte ezt, beleértve a megalázó megjegyzéseket is, amiket párja tett a testalkatával kapcsolatban. Azonban Lakatos Levente YouTube-műsorában, a Levente Klubjában most elárulta, hogy befejezte Alekosszal.

“Van sok sérelmem vele kapcsolatban. Valójában már odáig jutottam, hogy elgondolkodnék, vajon szeretném-e, ha ő most egy virágcsokorral esedezne. Hiszen erre nagyon sok lehetősége lett volna, de nem élt vele, és valójában nem is szeretne élni vele. Én viszont ezt tovább nem tűröm. Úgy érzem, hogy visszaélt a szeretetemmel, és ez nekem már nem fér bele” – mondta Réka, aki még az iskolatitkári állását is feladta Alekosszért és a műsorért, így most árufeltöltőként dolgozik.

A műsorok visszanézése során rájött, hogy túl sokat engedett meg volt partnerének, és bár fáj látnia viselkedését, most erősödött. Még akkor sem bocsátana meg Alekosznak, ha tényleg bekopogtatna hozzá.

 

“Nem békülnék ki vele, és ebben határozott vagyok. Bármennyire is fájó visszanézni néha, hogyan kezeltem a szituációkat, ez ráébresztett arra, miben szeretnék változtatni az életemben. Szép dolog a türelem, de csak egy bizonyos pontig” – állapította meg a kétgyermekes anyuka, aki sok szép pillanatot köszönhet Alekosznak, de már túllépett rajta.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …