Rengeteget sírt Kulka János, elfordultak tőle a barátai is…

Spread the love

 Rendhagyó vendégei voltak Friderikusz Sándor csütörtöki podcastjának. Kulka János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a nővére, Kulka Janina patológus orvossal együtt mesélt a hét éve történt sztrókjáról és mindennapjairól, illetve emlékezett vissza a gyerekkorára.

Kulka Janina patológus orvos és az öccse, Kulka János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész volt a vendége Friderikusz Sándor podcastjének. A színművész hét évvel ezelőtt kapott sztrókot. Mint a beszélgetésből kiderült, az agyvérzése előtt 4 héttel elvégeztek rajta egy hasi műtétet. „Valószínűleg ennek a szövődménye volt, hogy János sztrókot kapott, de más okai is voltak mindennek” – fogalmazott Janina, aki szerint a testvérének nagyon sok színházi fellépése volt, és ez a stressz is közrejátszhatott a hirtelen jött betegségében.

– Sokat játszottam, de akkoriban egyre többet szorongtam, rám tört a bizonytalanság, hogy nem tudom a szöveget – vetette közbe Kulka János, aki arról is beszélt, hogy a nővére a kórházból való kikerülése után hozzá költözött, majd három hónapig vele lakott, hogy segítse a felépülésében.

Friderikusz kérdésére, hogy miként élte meg a második születését így válaszolt: „Tudok gondolkodni, de nehezen fejezem ki magam, nem jutnak eszembe a szavak” – utalt a betegsége következményeire a színész, aki nem tudott bizakodó választ adni arra, számít-e további javulásra. „Nehezebben, sokkal lassabban mennek a hétköznapi dolgok, úgy érzem, megöregedtem” – számolt be az érzéseiről.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …