Riadalmat keltett Berki Mazsi legfrissebb fotója: Aggódnak a rajongók

Spread the love

Berki Mazsi, nemrégiben sokkolta követőit egy új fotóval, amelyen egy monoklival a szeme alatt és csapzott hajjal jelentkezett be oldalán. A kép riadalmat okozott rajongói között, akik azonnal megosztották aggodalmukat és kérdéseiket kommentekben.

“A hajam is milyen. Imádom a napjaim, imádom ezt a sportot!” – írta Mazsi bejegyzésében, utalva arra, hogy nincs oka az aggódalomra, csak részt vett egy alapos boksz edzésen. A hamarosan induló Sztárbox című műsorban lesz látható, ahol feltehetően a monoklit a felkészülése alatt szerezte.

Többeknek valószínűleg korábban fel sem tűnhetett a dolog, ugyanis rengetegen kezdték bombázni a kérdéssel, hogy mi is történt vele. “Be húztak neked??” – tette fel a kérdést egy aggódó rajongó. “Mi történt a szemeddel??” – írta egy másik.

Azonban nem mindenki aggódott Mazsiért. Mások dicsérő szavakkal illették, mondván, hogy még monoklival a szeme alatt is szép. “Mazsi neked meg ez is jól áll, ha őszinte akarok lenni. Ez is te vagy, ez a te sexyipilled” – biztatta egyik rajongója. “Gyönyörű vagy így is” – tette hozzá egy negyedik.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …