Rosszul lett Reviczky Gábor.. tudni lehetett, hogy hatalmas a baj

Spread the love

Reviczky Gábor egy vadászat során szembesült azzal, hogy valami nem stimmel az egészségével.

A hetvennégy éves művész év elején először a Blikknek vallott arról, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála, majd azt is nekünk ismerte be két héttel ezelőtt, hogy áttétek alakultak ki többek között a csontjaiban. Emiatt az első körben hat kemoterápiát írtak ki neki az orvosok.

A színész legutóbb a Nők Lapjában mesélt a betegségről, azzal kezdve, hogy jobb lett volna, ha korábban valaki őszintén elmondta volna neki, hogy nem fest jól.

– Legalább lett volna valaki, aki őszinte. Aki a képembe mondja, hogy hát, te Revi, bizony rosszul nézel ki. Hogy a lélek is hálni jár beléd. Olyan, akivel Őszintén meg tudtam volna beszélni a valós egészségi állapotomat, vagy az ebből adódó kilátásaimat! Tudod, milyen rossz folyton mellébeszélni, hazudozni? Rákos voltam, vagyok, nem elmebeteg – nyilatkozta a lapnak.

Reviczky azt is megosztotta, hogyan jött rá, hogy valami nem stimmel nála. Elmondása szerint egy vadászaton volt, amikor váratlanul rosszul lett. Majd a diagnózis során az is kiderült, hogy ez egyik daganat már tíz éve a testében lehet.

– A kollégáimmal vadászni mentünk – amit egyébként gyűlölök, csak a társaság miatt adtam be a derekam –, minden szép volt, és egyszer csak elrepült fölöttem egy fácán. Soha életemben nem találtam még el vadat, de akkor pont a lábam elé zuhant a tetem, és abban a pillanatban rosszul lettem. Gyorsan kórházba vittek, ahol rövid vizsgálat után közölték, hogy rákos vagyok. Rögtön három daganatom is van… – tette hozzá a színész.

A kemoterápiáról korábban úgy nyilatkozott, hogy a körülményekhez képest jól viseli a mellékhatásokat, de azt már észrevette, hogy kopni kezdett az arcszőrzete. Most hozzátette: ez egy förtelmes dolog.

Mint elárulta, a betegségének kiderülése óta sokan keresték meg segítő szándékkal, ajánlottak neki szakembereket, ám Reviczky Gábor nem szeretne kapkodni, megtanulta, hogy a legválságosabb helyzetekben kell a legokosabban gondolkodni és dönteni.

– Hogy valami jót adjak a közönségnek, hogy könnyebbé tegyem az életüket. Hogy szeretetet adjak. Igazából most, a betegségem alatt érzem, hogy ez sikerült is. Hogy mennyire szeretnek, aggódnak értem az emberek – árulta el, hozzátéve: korábban nem hitte volna, hogy ekkora szeretet kap.

– Azt mondom, már ezért is megérte ezen a hőfokon végigcsinálni – jegyezte meg a színész, aki őszre tervezi a visszatérését.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …