Sokan nem tudják, de titokban eltemették VV Krisztiánt – EZ volt az oka a titkolózásnak:

Spread the love

Hajdúnánás – A szülővárosában temették el a múlt csütörtökön Bata Krisztiánt, vagy ahogyan mindenki ismeri, VV Krisztiánt. A tragikusan fiatalon, mindössze 29 évesen elhunyt exvillalakót teljes titokban, szűk családi körben helyezték örök nyugalomra, az édesapja mellé.

Még a barátok, ismerősök sem tudtak arról, hogy elbúcsúztatták a 29 éves fiatalembert, aki a ValóVilág 6. szériájában szerepelt. Két hete követett el öngyilkosságot egy ausztriai településen, Unterpremstättenben, ahol a halála előtt három évig élt. Noha az egykori villalakó halála körül sok volt a rejtély, a Blikk ausztriai informá­ciói szerint egy cserbenhagyásos baleset következményeitől tarthatott annyira, hogy végül úgy döntött, eldobja az életét.

Krisztián édesanyja korábban azt mondta a Blikknek, csak azt szeretné, ha a fiát hazahoznák Magyarországra, hogy végső búcsút vehessen tőle. A családhoz közel álló, a neve elhallgatását kérő ismerős most arról tájékoztatott minket, hogy Krisztián holttestét nemrég hazaszállították, Edit asszony pedig a múlt csütörtökön teljes titokban eltemethette imádott fiát,írja a blikk.hu

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …