Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love

Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes frontemberét, Szikora Róbertet. Az énekes nagyon érdekes dolgokat mondott arról, hogy érzi Isten támogatását, és ő rendelte neki a zenei pályát.

Beszélt arról is, milyen érzései voltak és vannak a jubileumi koncert után.

„Az első érzés a hála, amiért ott van melletted a Jóisten, a feleséged, a közönség.

Az én munkám egy elhívás volt, Isten elhívott magához, és közölte: Fiam, te erre születtél, csináld! Egy ilyen születésnap mérföldkő, de a következő bulin már nem lehet arra hivatkozni, hogy az Arénában közel 14 ezer ember lélegzett együtt. Ám a hulláma olyan erős, hogy még mindig nem tudott leülepedni.

Kívülről talán úgy gondolják, hogy ha az ember sztár, hozzászokik, de nem, én még jó sokáig fogok ebből táplálkozni. Ráadásul ebben az évben volt a musicalem bemutatója és a Valmarral is történt ez a kis balesetünk” – és miközben ezt mondta, elnevette magát.

Az énekes beszélt arról is, hogy hogyan hatott a rajongóira a Valmarral közös Ki ez a lány c. fiatalos sláger: „Nyilvánvalóan jót tesz ez a fajta vérátömlesztés, főleg, hogy az R-GO negyven éves.

Új oxigént kapott a közönség, és láthatóan több fiatal lány, de inkább tinédzser jelent meg az első sorokban. Pedig nem játsszuk ezt a számot, igaz, néha bohóckodom vele, hogy ébren tartsam őket, beéneklek nekik egy sort, ők meg válaszolnak.”

About admin

Check Also

ITT A LIDL hatalmas húzása! SOKKAL olcsóbban vásárolhatnak a nyugdíjasok a Lidlben a következő napokon. Brutális akciók várnak rájuk! – ÍME a részletek:

Spread the love A Lidl tavaly novemberben hirdette meg először a nyugdíjas kedvezményt. Az egy …