Szívfacsaró: Kószát elütötte a szentendrei HÉV, zokog az internet a kutya halála miatt – fotó

Spread the love

Könnyfakasztó tragédia lett a vége, hogy egy keverék kutya elkószált a családjától. Az ebet a szentendrei HÉV ütötte el, és bár időben érkezett az állathoz a segítség, az életét már nem tudták megmenteni.

A HÉV szentendrei vonalának sínjei mellett fekszik magatehetetlenül a hordágyon, nézve előre, a semmibe – ez az utolsó kép, amit a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat készített Kószáról. A mentőszolgálat fájdalmas szavakkal osztotta meg az eb tragédiáját szerda délután a közösségi oldalán…

„Drága Kósza! Sajnáljuk, hogy így alakult. Mi is megsirattunk, pedig csak egyszer találkoztunk. Szentendrén egy, a HÉV által elütött kutya kimentéséhez kértek segítséget. A mentés után állatkórházba szállítottuk a gerinctörött és koponyasérült kutyust. Időközben a gazdi is megérkezett, de sajnos Kósza életét értelmes keretek között nem lehetett megmenteni. A miérteket ne keressétek, senkinek sem könnyű. Őszinte részvétünk a gazdinak és köszönjük mindenkinek, aki részt vett a mentésben. Kósza emlékét mi is méltón őrizzük” – írták.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=723600176480053&set=a.459879842852089&type=3&ref=embed_post

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …