Szörnyű tragédia!! Ő az, aki ma hajnalban megfagyott a hideg utcán, senki nem akart segíteni rajta, mert.. – RÉSZLETEK

Spread the love

Szörnyű tragédia esett! Megérkezett a hideg idő Magyarországra is, az első fagyos éjszakán már nem ébredt fel egy hajléktalan nő, aki egy nagykanizsai bevásárlóközpont mellett fagyott meg Decemberben, a -6 fokos éjszakában. Szomorú az oka: A helyi hajléktalanszállóval nem tartotta a kapcsolatot nyár óta, a szálló pedig tanácstalanul áll a történtek előtt, hiszen elmondásuk szerint bárkit beengednek, aki segítséget kér tőlük.

Egy helyi férfi fotókat is csinált a helyszínen péntek délután, amikor már a rendőrök is ott voltak. Nem ritka dolog, hogy azon a területen hajléktalanok vannak, hiszen sokan is szoktak ott aludni. ,Nem megyek oda a közelükbe, mert néha agresszívak” – mondta a fotók alkotója az ATV Híradónak. A hajléktalan nő legutóbb augusztusban volt szállón, akkor 3 napot maradt, utána teljesen megszakadt a kapcsolata az ellátórendszerrel.

A 48 éves áldozattal kapcsolatban az intézmény vezetője elmondta, ők mindenkit megpróbálnak meggyőzni arra, hogy kérjenek segítséget tőlük. ,Jobban szeretik a szabad életet, azt csinál kint amit akar (…). Mindenkit, kivétel nélkül, akivel kapcsolatban van a szociális segítő szolgálat, becsalogatunk, mindenkinek elmondjuk, milyen lehetőségei vannak. Nálunk bőven van hely az éjjeli menedékhelyen” – mondta az intézményvezető. Szombaton több helyen is fagypont alatt volt a hőmérséklet az országban, így Nagykanizsán is. Az ottani szállóra bárki bejöhet, még negatív tesztet sem kérnek azoktól, akik jelentkeznek. A halálra fagyott hajléktalan az első áldozata a most kezdődő hideg időszaknak.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …