Sztárban Sztár:Amit Peter Srámek művelt tegnap élő adásban , arra senki nem volt felkészülve – Megfagyott a levegő a stúdióban…Videó

Spread the love

Stohl András szóhoz sem jutott Peter Šrámek elképesztő produkciójától

Az Sztárban Sztár All Starslegújabb adásában ismét elképesztő produkciókat láthattak a nézők, de a legnagyobb meglepetést Peter Šrámeknyújtotta. A szlovákiai magyar énekesnek Tóth Gabi “Átkozott nyár” című dalát kellett előadnia, miközben maga Gabi is ott ült a zsűriben, figyelve a versenytárs produkcióját. Az eredmény mindenkit lenyűgözött, a zsűritagok pedig állva tapsoltak a lenyűgöző előadás végén.

Stohl András egyszerűen szóhoz sem jutott Šrámek átlényegülésétől. Az előadás annyira meggyőző volt, hogy a színész alig tudott megszólalni:“Öt perce nyitva van a szám, még három óráig így is lesz. Én még ilyen átlényegülést nem láttam. Ahogy ültél, ahogy tartottad a vállad, ingatni a testedet, az elképesztő volt. Ahogy megszólalt a hangod, én a földön feküdtem. Tökéletes volt. Gabi előadásmódját lehetne karikírozni, de te nem ezt tetted, finom voltál, még finomabb is, mint a Gabi.”

Liptai Claudia szintén elragadtatottan nyilatkozott, ám hozzátette, hogy Šrámek szőrös lábai némi nehézséget okoztak számára az elvonatkoztatásban.

A verseny külön érdekessége volt, hogy Tóth Gabi, akit Šrámek utánozott, maga is a versenyzők között szerepel. Gabi elárulta, hogy kedvese, Papp Máté Bence, szerette volna Šrámekkel táncolni a produkció alatt, de sajnos külföldi turnéja miatt nem tudott jelen lenni.

Peter Šrámek produkciója óriási siker lett, és mind a zsűri, mind a nézők tűkön ülve várják, hogy a következő adásban milyen meglepetésekkel rukkol elő.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …