Tegnap, hazafele utaztunk a kerekesszékes kisfiammal Áronnal, amikor a busz hátsó feléből így szólt egy női hang: Miért nem kocsival hordja a nyomorék gyerekét.

Spread the love

Tegnap, hazafele utaztunk a kerekesszékes kisfiammal Áronnal, amikor a busz hátsó feléből így szólt egy női hang: Miért nem kocsival hordja a nyomorék gyerekét… – Kérlek titeket, segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem

Egyik olvasónk küldte el szerkesztőségünkbe történetét, amit most szeretnénk veletek is megosztani!

Tegnap délután történt Miskolcon, amikor is a nagymamától mentünk hazafele a mozgássérült, kerekesszékes kisfiammal Áronnal. A megállóba begurult a busz, majd a sofőr látva a helyzetet, kinyitotta az ajtót és odajött, hogy segítsen a felszállásban. Nagyon kedves, türelmes és segítőkész volt.

Miután felszálltunk a busz hátsó feléből egy nő szólt oda utastársának félhangosan, de jól hallhatóan:

– Miért nem kocsival hordja a nyomorék gyerekét, ahelyett, hogy feltartja itt a többi embert! – majd felállt és elhagyta a buszt.

Hozzáteszem, pillanatok alatt felszálltunk. Nem gondolom, hogy olyan sok időt raboltunk el a drága idejéből.

Szóval annak a „kedves” hölgynek üzenném, hogy sajnos nem minden ember teheti meg, hogy saját autója legyen. Nekünk is az lenne a legkönnyebb megoldás, hiszen akkor elkerülhetőek lennének az ilyen helyzetek és nem aláznának meg az Önhöz hasonló alacsony értelmi szinttel rendelkező emberek. Egyedül nevelem a gyermekemet és nagyon sok a kiadásunk. A gyógyszerek, a heti 3 alkalom a gyógytornásszal, olyan plusz havi kiadásokat jelent a számlák mellett, ami ellehetetleníti egy gépjármű vásárlását és fenntartását. Arra kérném, gondolja át legközelebb mit mond embertársáról, még mielőtt pálcát tör a feje felett!

Üdvözlettel: Varga Olga (egy izomdisztrófiás gyermek édesanyja)

Legyetek kedvesek osszátok meg, hátha eljut ahhoz a hölgyhöz és ezentúl kicsit más szemmel nézi majd a világot!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Hoppá! Új szerepben tért vissza Novák Katalin, sosem gondolnád, milyen feladatot lát majd el

Spread the love Hoppá! Új szerepben tért vissza Novák Katalin, sosem gondolnád, milyen feladatot lát …