Testul IQ Pentru Genii. Care Este Răspunsul Corect Al Șirului Matematic? Atenție, Sunt Două Răspunsuri

Spread the love

În condițiile în care creatorii acestui puzzle susțin că doar o persoană dintr-o mie îl poate rezolva, se spune că acest test de IQ este pentru genii. Privește cu atenție operațiile, calculează și spune care este numărul ce lipsește din șir. Atenție, există două moduri de a rezolva provocarea.

Găsește  răspunsul corect al șirului de operații

Un test de inteligență bizar, care implică adunarea unei secvențe de numere, face furori în mediul online, punând utilizatorii în încurcătură. Testul, creat de Go Tumble și distribuit pe Wikr, are două rezolvări, însă pentru a le descoperi, va fi nevoie să ne folosim puțin imaginația, nu doar logica.

„Acest test de matematică nu este atât de simplu precum pare. Chiar dacă, de obicei, există un răspuns corect pentru problemele de matematică, două soluții  provoacă dezbateri aprinse în întreaga lume”, precizează creatorii săi.

Se pare că doar o persoană dintr-o mie poate rezolva testul. Crezi că te descurci? Găsești soluțiile în rândurile de mai jos.

Rezolvare

Răspuns 1

Prima variantă este să adăugăm suma precedentă noii adunări, astfel:

1 +4 = 5

Vezi și:  Cum arată acum mama Mihaelei Rădulescu. Cele două seamănă foarte bine

5 + 2 + 5 = 12

la final, vom avea 21 + 8 + 11 = 40

40 este unul dintre răspunsurile acceptate de cei care au creat testul. Însă mai este o soluție pe care foarte puțini reușesc să o descopere.

Răspuns 2

A doua variantă este să înmulțim al doilea termen al adunării cu primul și apoi să adunăm rezultatul cu primul termen, obținând astfel:

1 + (4 x 1) = 5

2 + (5 x 2) = 12

3 + (6 x 3) = 21

8 + (11 x 8) = 96

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …