Tóth Andi mégsem vonul vissza? Újabb fellépésre készül az énekesnő

Spread the love

Márciusban hatalmas meglepetésként érkezett a hír, hogy Tóth Andi visszavonul az énekléstől. A fiatal énekesnő korábban közösségi oldalán, meghatódva jelentette be, hogy nem bírja tovább, ám most úgy tűnik, mégis marad néhány ideig a színpadon.

Novemberben betegen, hangszálgyulladással lépett fel az Erkel Színházban a Tina Turner emlékére rendezett koncerten. Lenyűgöző előadást nyújtott a nézőknek, és azóta sem áll le.

A rajongók és a TV2 is lelkesedik Tóth Andi iránt. Nemrég két nagy sikerű műsorban is szerepelt, megmutatva tehetségét. December első hétvégéjén a Dancing with the Stars fináléjában táncolt újra a színpadon, majd a következő nap a Sztárban sztár leszek! versenyzőjével, a győztes Karapancsev Kristóffal énekeltek.

A TV2 adásában Andi tisztázta a visszavonulás körülményeit. Megjegyezte, hogy nem azért vonul vissza, mert nem szeretne énekelni, hanem azért, hogy olyan dalokat adhasson elő, melyek színvonalasak és bemutatják tehetségét. A Sztárban sztár leszek!-ben elmondta:

“A visszavonulásom nem arról szól, hogy ne szeretnék énekelni, hanem arról, hogy csak olyan dalokat szeretnék énekelni, melyek színvonalasak és bemutatják, hogy van bennem ilyen. És ez a műsor pont ilyen, örülök, hogy részt vehetek benne.”

Ezt az állítást most megerősíti, hogy hamarosan, ezen a hétvégén, korábbi mentorával, Szikora Róbert oldalán lép fel Debrecenben.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …