Tóth Gabi napi 200-250 levelet kap az új dala miatt: „Köszönöm, hogy ennyien szerettek”

Spread the love

Tóth Gabi rendkívül hálás azért, hogy ilyen sokan szeretik őt és az új dalát, ami meghatározó a karrierjében.

Majka a Sztárban Sztár leszek!-ben vasárnap ismét viccelődött egy kicsit Tóth Gabival, ami után szinte megfagyott a levegő a stúdióban. Gabinak ez már sok volt, és a Blikknek azt mondta, a rapper most túl messzire ment.

Közben plágiummal vádolják, ami kapcsán azt mondta, semmit nem loptak el, tudatosan használták fel a 100 éves orosz népdal egyes hangzásait az új dalukhoz, ami egyelőre igencsak nagy siker.

 Soron kívül

Hazánkba is megérkezett a fizetős Facebook

„Szeretném megköszönni nektek azt a tömérdek mennyiségű levelet, amit küldtök nekem. Egyszerűen próbálok válaszolni rájuk, de nagyon nehéz, mert napi 200-250 levelet kapok tőletek az új dal kapcsán, hogy mennyre szeretitek, menyire sokat jelent nektek.”

„Nagyon-nagyon elérzékenyülök, amikor olvasom a leveliteket.” Gabi a videójában hangsúlyozta, nagyon megindító és mély történteket osztanak meg vele az emberek, amiért hálás, rendkívül boldog emiatt.

Gabi célja az volt, hogy hassanak az emberekre a dallal, és betaláljanak az üzenettel, ami úgy tűnik, működik. „Köszönöm a bizalmatokat, és köszönöm, hogy ennyi nehéz hónap után amit átélte, ennyi szeretettel árasztotok el. Leírni nem tudom.”

„Köszönöm, hogy ennyien szerettek, meg szeretitek az új dalt.” Noha nem tud minden levélre válaszolni, az összeset elolvassa, amik hatással vannak rá a történetekkel, és ez nagy dolog számára, hiszen bizalmukba fogadják a embertársai.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …