Tóth Gabi nem tudta kisemmizni Krausz Gábort, rengeteg pénz maradt Krausz Gábornál

Spread the love

Tóth Gabi nem tudta kisemmizni Krausz Gábort, több millió forintos értéket tarthatott meg.

Szerkesztőségünk több tagja is nagy órarajongó, saját gyűjteményére mindenki nem nagyon büszke, még ha nem is feltétlenül birtoklunk olyan darabokat, mint egy-két híres ember, akinek szeretjük megírni, milyen csuklóvekkerrel kapták lencsevégre – nem csak azért érdekel tehát minket, hogy ennyibe kerül, hanem értékeljük magát a tárgyat is.

Tóth Gabi ex-férje, a sztárséf, Krausz Gábor lassan olyan híres lesz, mint a miniszterelnök, de az legalábbis biztosan kijelenthető, hogy több cikk születik rajta a nyomtatott és online sajtóban, mint a vezető politikusokról. Mi most itt nem a magánéletét, vagy valamelyik kereskedelmi televíziós vetélkedőben nyújtott teljesítményét szeretnénk elemezni, hanem az óráját, mert nagyon jó ízlésről tanúbizonyságot tévő darabot villantott (borítóképünkön is ezt az órát viseli).

Krausz Gábor egy legendás, stabil versenyzővel szállt be a buliba: egy igazi klasszikus Rolex órával a kezén fotózták le. A Rolex körülbelül a világ legismertebb luxusóramárkája: az eredetileg különböző kültéri tevékenységekhez, például búvárkodáshoz vagy hegyekben való túrázáshoz gyártott rendkívül robosztus és megbízható automata órákat, majd zseniális marketing (és horológiai újítások és egyre kifinomultabb design) révén hosszú évek munkájával átpozicionálták magukat a luxusmárkák kategóriájába: a globális piacot tekintve a Rolex annyira vezeti a listát, hogy háromszor annyi forgalma van, mint a második helyezettnek (ami egyébként a francia Cartier-ház).

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …