Tóth Gabi rendkívüli bejelentése!

Spread the love

A nyár utolsó napjaiban derült ki, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor külön utakon folytatják. A válásuk óta sokan foglalkoznak a volt házaspárral, amihez az is hozzájárul, hogy mindketten szerepelnek különféle tévéműsorokban, így még jobban felkeltik a rajongók érdeklődését. Tóth Gabi és Krausz Gábor hosszú ideig hallgatott a történtekről, de az énekesnő nemrégiben megszólalt, és a TV2 Tények Plusz című adásának nyilatkozott egy kizárólagos interjúban, amelyben az új daláról is beszélt, ami a nyárról szól, és azt is elárulta, hogy milyen viszonyban van most Krausz Gáborral.

Gabi új dala Átkozott nyár címmel jelent meg, ami nagyon hamar nagy sikert aratott a YouTube-on. A videómegosztó oldalon nem lehet hozzászólni a dalhoz, de Tóth Gabi feltöltötte a dal szövegét az Instagram-oldalára is, ahol sokan reagáltak a dal soraira.

A dal nagyon tetszik a követőknek, az énekesnő stílusát is dicsérik, néhányan pedig a dal mondanivalóját csodálják. Rengeteg komment érkezett a szöveghez, amiket ITT lehet megnézni az énekesnő oldalán. A rajongók többsége odavan a dalért, Gabi új számát nagyon szeretik.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …