Un Nou Scandal Zguduie Muzica Populara Romaneasca! Angela Rusu Nu S-A Mai Putut Abţine

Spread the love

Un nou scandal iese la iveală în lumea muzicii populare

Cântăreața Angela Rusu a fost invitată în platoul emisiunii lui Măruță, acolo unde a fost supusă testului ”sosurile picante”.

În cadrul acestei rubrici, vedetele trebuie să răspundă sincer la niște întrebări incomode, iar dacă nu vor ca întrebarea să fie citită cu voce tare, ele sunt nevoite să mănânce un sos foarte iute.

Cu toate astea, interpreta de muzică populară nu a stat pe gânduri prea mult și a dat răspunsuri care, după spusele ei, ”s-ar putea solda cu procese în instanță”.

Cine crede că e cel mai prefăcut cântăreț din industrie

Mai în glumă, mai în serios, Angela Rusu și-a exprimat o serie de nemulțumiri cu privire la unele nume grele din showbiz-ul românesc. Astfel, întrebată fiind cine crede că este cel mai prefăcut artist din muzica populară, ea a răspuns sincer și rapid că Laura Lavric, pe care a caracterizat-o mai apoi ca fiind ”perversă, rea și invidioasă”.

”A vorbit foarte urât la adresa mea, că cine sunt eu, e cea mai prefăcută, vorbește de toți artiștii nu doar de mine, vorbește foarte urât, acum e cu tine la masă, ai plecat și te-a bârfit. Nu mi se pare corect să faci așa, oamenii au multe fețe (..)

„Perversă, rea și invidioasă (..) A fost vorba de niște afișe, nemulțumirea ei era că eu eram încadrată în imaginile respective mai mare, iar ea mai mică, a fost o mare supărare, a sunat pe toată lumea, că cine mă știe pe mine, cum să fiu eu peste ea.

Vreau să îi transmit ceva. ”Doamna cântecului românesc, ce hit aveți dumneavoastră?” Oare ce caut lângă Măruță și sunt invitată de ani de zile? Că nu știe nimeni cine e Angela Rusu? Aveți o vârstă, să vă dea Dumnezeu sănătate, dar să vă mai documentați un pic, vă rog frumos”, a spus artista, în direct la TV.

În continuare, ea a fost întrebată despre cine crede că este o artistă care nu are talent în această industrie.

„E părerea mea personală, doamna Elena Merișoreanu de exemplu, nu mi se pare că are atât de mult talent”, a fost răspunsul Angelei Rusu.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …