Van valami nagyon furcsa Orbán Viktor és Curtis közös fotóján, amit senki nem ért. Ön is látja?

Spread the love

Ki gondolta volna, hogy kettejükről készült közös kép, és nem csak ez az egyetlen meglepetés!

A miniszterelnök és a rapper között kevesen vonnak párhuzamot, pedig egy közös pontjuk biztosan van: a futball iránti rajongás. Habár azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor hallgatja-e rendszeresen Curtis zenéit, az kijelenthető, hogy együtt drukkoltak a magyar válogatottnak, nem is akármilyen módon.

Curtis köztudottan nagy Újpest-rajongó, és az sem titok, hogy maga is rúgta a bőrt a csapat színeiben, ezt követően pedig egy másik lila-fehér klubhoz, a Kecskeméthez igazolt. Időközben azonban beindult zenei karrierje, Majkával közösen sorra adták ki a népszerű slágereket.

 

 

Ez végül odáig vezetett, hogy felhagyott a profi labdarúgással és végül kizárólag a zenei karrierjét építgette. Majkával évtizedes együttműködés kezdődött, ám idővel a kapcsolat megromlott közöttük. Később ugyan kibékültek, de végül aztán eldőlt, többé már nem tudnak együttműködni a színpadon.

Vannak viszont olyan dolgok is, amik nem változnak. Ilyen Curtis futballszeretete, így aztán nem is meglepő, hogy a magyar válogatott mérkőzésein is rendszeres vendégnek számít. Néhány hónapja a Magyarország – Törökország barátságos meccsen is ott volt, ahol Marco Rossi csapata 1-0-ra felülmúlta a később Európa-bajnoki negyeddöntőig

 

 

CURTIS A PUSKÁS ARÉNA VIP-SZEKTORÁBAN FOGLALT HELYET, AHOL MEGANNYI HÍRESSÉGGEL OSZTOZOTT AZ IZGALMAKON. KÖZÖTTÜK VOLT ORBÁN VIKTOR IS, AKIVEL EGY KÖZÖS FOTÓT IS KÉSZÍTETTEK, MELYET A MINISZTERELNÖK SAJÁT KÖZÖSSÉGI OLDALÁN IS MEGOSZTOTT.

 

 

 

Ahhoz sem kellett túl szemfülesnek lenni, hogy rájöjjünk, igencsak összeöltöztek. Sokan megjegyezték, és valóban, mindketten ünnepi öltözékben mentek a győztes meccsre, fekete zakót és fehér inget viseltek a legendás magyar labdarúgó nevét viselő stadionban, amely egyben az ország legimpozánsabb sportkomplexuma is.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …