Zalatnay: Én megérdemlem a Kossuth díjat, letettem annyit már az asztalra.

Spread the love

Zalatnay: Én megérdemlem a Kossuth díjat, letettem annyit már az asztalra.

Zalatnay Sarolta sztárvendégként tért vissza tegnap este a képernyőre, ugyanis DR BRS-sel adott elő közösen egy produkciót a Sztárban Sztár leszek! élő adásában. A fellépésük előtt Gelencsér Timinek elárulta, mit is jelent számára az, hogy végre Kossuth-díj-jelölést kapott.

Mint arról már írtunk korábban, tegnap este az ötödik élő show-val folytatódott a Sztárban Sztár leszek! műsora. A nézők szavazatai alapján végül a negyedszer is veszélyzónába kerülő Molnár Sanyinak kellett búcsúznia a versenytől. Gelencsér Timi kivételesen a Dancing with the Stars után a tehetségkutatóban is felbukkant, ugyanis ezúttal ő készítette a háttérműsorhoz a tartalmakat, így DR BRS-sel és Zalatnay Saroltával is interjúzott. Utóbbi nemrég Kossuth-díj-jelölést kapott, ami miatt a műsorvezető is gratulált az énekesnőnek, majd megkérdezte, mit jelent ez számára.

Mindent. December 14-én leszek 75, és az én generációmban már az összes kollégám megkapta. Én nem vagyok irigy, nem arról van szó, de letettem annyit a magyar zenéért 16 éves koromtól, hogy ezt megkaphatom. Nagyon örülök neki

– jelentette ki Zalatnay Cini.

CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! Valóságos katasztrófaturizmus volt ezt megnézni! 🙁 Ezt tudja Zalatnay Cini 12,5 millióért..koncertjéről készítettek felvételt

Újabb támogatást ítélt meg Zalatnay Saroltának Kásler Miklós.

Az NKA honlapján október 1-jén közzétett pályázati döntésekből derült ki, hogy egy újabb támogatást hagyott jóvá Kásler Miklós az énekesnőnek, aki most „életmű-összefoglaló kiadványok kiadására” kapott 2,5 millió forintot – szúrta ki a 24.hu.

Mint megírtuk, a Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere a számára fenntartott keretből júniusban 10 millió forinttal támogatta Zalatnay Saroltát, akkor „az életmű-koncertkörút megvalósítása” céljával.

Zalatnay szeptemberben aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót is pedig néhány éve még azt nyilatkozta, utálja a politikát. A művésznő hosszú pályafutása alatt valóban távol tartotta magát a politikától, legalábbis nyíltan nem állt ki ügyek mellett.

 

– Mindig is hirdettem, hogy nem foglalkozom politikával. Ebben az esetben sem álltam politikai akció mögé, a tetszésemet és a nemtetszésemet

fejeztem ki. Itt most az utóbbit, mert elegem van a gyűlölködésből. A véleményemet továbbra is elmondom, akinek ez nem tetszik, az mehet isten hírével. Szerencsére sokkal több a szeretet, mint a negatívum az irányomba a rajongóim részéről – mondta a Blikknek Zalatnay, aki akkor kitért a 10 millió forintos állami támogatásra is,

– Az viszont nagyon elszomorít, ahogy egyesek erre a hírre reagáltak. Nem kaptam semmiféle előnyt azért, mert aláírtam a petíciót. Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni – magyarázta az énekesnő.

Ezt a felvételt egy olvasónk küldte, és megmutatta, hogy milyen is az a 10 milliós koncert, amit Cini letolt.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …