Sun. Sep 24th, 2023
Spread the love

Friss: Életmentő beavatkozást hajtottak végre Bodrogi Gyulán
Óriási szerencséje volt, hogy időben ért a kórházba. Az örökifjú Bodrogi Gyula közel a 90-hez is nagyon aktív. Amíg bírja nem is akar visszavonulni a világot jelentő deszkákról, a filmezéstől. Derűje kifogyhatatlan, könnyedén átlép a napi gondokon, de akár az életmentő műtéteken is.

Bár az egészsége általában rendben van, nemrég alaposan ráijesztett a családjára. Ha nem olyan erőszakosak vele, nagy baj történhetett volna.

– Légszomjjal kezdődött, majd egyre rosszabbul lettem. Angéla mondta is, hogy fel kellene hívni Merkely Béla professzor urat, mert gondok lehetnek. Mondtam, hogy pénteken ne zavarjuk őt, majd hétfőn beszélek vele – kezdi a színész a Szerencsére Angéla nem hagyta annyiban a dolgot, és felhívta a doktort, aki tudása, rutinja alapján arra kérte Gyulát, hogy azonnal menjen be hozzá.

– Mondtam neki, hogy nem akarom zavarni, de rám parancsolt, hogy induljak el. Hívtam egy taxit, irány a kórház, és bizony volt egy kisebb 45 perces beavatkozásom.

Utólag döbbentett rá, hogy megmentette az életemet! Majdnem meghaltam!

Mennyire jól tettem, hogy Angélára és a doktor úrra hallgattam! Igen, a szelíd erőszak győzött, és segítő kezek közé kerültem.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

By admin