Tue. Oct 3rd, 2023
Spread the love

34 éves korában elhunyt a Vác és Vecsés egykori kézilabdázója, Munkácsi Máté. A fiatal sportoló az utóbbi időben személyi edzőként dolgozott, munkahelyén, a vecsési fitnessteremnél kedd délután mindenki megemlékezhet róla, aki ismerte és szerette.

Búcsúznak a vecsési kézilabdások

Nyugodj békében Máté! „Fájón kondul a harang, majd néma csend ül a tájra. Szívünkben fájdalom lüktet, kérdések válaszra várva” – így búcsúzik egykori játékosától a Vecsés SE Kézilabda.

Gyászolnak a váciak

Munkácsi Mátéról a Váci Férfi Kézilabda csapata is megemlékezett. Ők így búcsúznak: „A Váci KSE színeiben 80 mérkőzés, 215 gól, 2x NB I/B-s bajnoki cím, 1x Magyar Kupa Final Four – 4.hely. R.I.P.”.

A csurgóiak is búcsúznak

“Tragikusan fiatalon elhunyt korábbi kézilabdázónk, Munkácsi Máté, akinek emlékét örökre megőrizzük. Nyugodj békében Máté!” – írja Facebook oldalán a Csurgói Kézilabda Klub, amelynek korábban játékosa volt a most lehunyt sportoló.

Mindig mosolygott

„RIP Munkácsi Máté, as “Pulyka”! Hihetetlen és felfoghatatlan az élet. Mindig mosolygós srácként maradsz meg az emlékeinkben. Nyugodj békében! Őszinte részvétünk minden családtagnak, barátnak, csapattársnak. Mindenkinek” – írja Facebook oldalán a Handballexpert.

Vecsésen dolgozott

Munkácsi Máté az utóbbi években személyi edzőként dolgozott Vecsésen. Munkahelyén, a város egyik edzőtermének közösségi oldalán is hírt adtak a 34 éves férfi halálhíréről – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Megemlékezést tartanak

„Máté úgy döntött, hogy ezentúl az angyalok között tartja meg edzéseit. Szeretnénk mi is hozzájárulni, hogy mindenki, velünk együtt, egy kis megemlékezés keretében búcsút vegyen tőle. A mai napon a wellness bejárat mellé, kihelyeztük fényképét, ott mindenki tiszteletét tudja tenni aki szeretné!”

Búcsúzik az edzőtárs

“Az angyaloknak is szükségük van egy jó erőléti edzőre, Munkácsi Máté,/Pulyka/ mutasd meg nekik ott fönt, hogy mi a munka!!” – írta egyik ismerőse a Facebookon.

By admin