MOST ÉRKEZETT: Zelenszkij rendkívüli bejelentést tett! HATALMAS fordulatot vett a háború! ERRŐL minden Ukrajnáért imádkozó embernek tudni KELL:

Spread the love

Zelenszkij állítja, több mint 30 települést foglaltak vissza. Kijev környékén már a harmadik védelmi gyűrűt építik ki az ukránok. „Különleges katonai műveletnek” nevezett nyílt háborút indított Vlagyimir Putyin Ukrajna ellen. A harcok hetek óta tartanak, az orosz erők több ezer civil életének vetettek véget.

Cikksorozatunkban minden fejleményről beszámolunk. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteki videoüzenetében azt mondta, hogy az Ukrajna elleni teljes körű háború kezdete óta mostanáig az ukrán erők Kijev megyében több mint harminc települést foglaltak vissza, amelyeket ideiglenesen megszálltak az orosz csapatok. Nem részletezte, hogy mely településekről van szó. Olekszandr Hruzevics, az ukrán szárazföldi erők parancsnokhelyettese az ukrajnai médiaközpontban tartott utájékoztatóján arról beszélt, hogy az ukrán csapatok már a harmadik védelmi gyűrűt építik ki a főváros, Kijev körül.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …