Itt a bizonyíték: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a sajátjuknak tekintik egymás gyerekeit

Spread the love

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc mindketten nagyon családcentrikusak, amit a legutóbbi nyaralásukon is bizonyítottak, amikor a Földközi-tengernél jártak.

Nem kis családba került bele az egykori tévés, ám a hírek szerint Andrea tökéletesen megtalálta a helyét, és már beilleszkedett a Mészáros famíliába. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy már nagymamaként is tekint önmagára.

Családcentrikus vagyok, számomra a család a minden, a legfontosabb. Enélkül nincs élet. Négy gyereket nevelek és öt unokát

Véget ért az álomnyaralás? Várkonyi Andreát lovagiasan segítette le a luxusjachtról Mészáros Lőrinc: már várták őket a Mercedes kisbuszok

Azt pedig, hogy Várkonyi Andrea ennek a családnak immár szerves része, a Blikknek adott nyilatkozatából derül ki a legegyértelműbben, amikor is legutóbbi hajóútjuk kapcsán szólalt meg:

„Általában nyáron sokfelé utazunk, próbálunk minél több időt kettesben tölteni Európa-szerte. Ezúttal néhány napot ezen a hajón voltunk a gyerekeinkkel és az unokáinkkal” – nyilatkozta lapunknak.

E mondatok pedig arról tanúskodnak, hogy valóban összetartó család lettek, akik a másik gyerekére, unokájára is a sajátjaikként tekintenek.

Mészáros Lőrinc és a családja egyébként az Aranyrózsa nevű jachton pihente ki a fáradalmaikat nemrégiben. Ebből a jachtból mindössze 3 darab készült a világon, és olyan nagy, hogy sok kikötőbe be sem fér.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …