Heves indulatokat váltott ki a rajongókból Rúzsa Magdi szettje. Szerintük egy háromgyermekes édesanyához nem méltó egy ilyen szett

Spread the love

A Budapest Parkban nemrégen adott fergeteges koncertje alkalmával Rúzsa Magdi különleges fellépőruhája okozott igazi felháborodást az énekesnő rajongói között. A tűsarkúban színpadra lépő előadó szettje egyaránt kapott dicsérő és kritikus megjegyzéseket az Instagramon megosztott koncertvideó alatt.

Az énekesnő ruháját a szaténhatású csillogás és az egyik oldalán lévő harisnya-body kombináció, míg a másik oldala hosszított kialakítás tette különlegessé. Néhány követő azonban úgy érezte, hogy a ruha nem illik egy háromgyermekes édesanyához.

“Ez a ruha nagyon nem egy 3 gyermekes édesanyához illik!”, “Szeretem, ott voltam a nagykoncerten, azonban ez a stílus nem önazonos” – olvasható a Marie Claire szerint néhány kritikus hozzászólásban.

Azonban számos rajongó az énekesnő védelmére kelt:

“Nem gyűlölet, hanem inkább dicséret illeti, hogy három kisbaba mellett szakmailag így helyt tud állni, ráadásul ilyen bomba alakkal… le a kalappal! Haters gonna hate.”, “Ne haragudjatok, kedves kommentelők, de ha egy külföldi énekesnő vett volna fel ilyesmi ruhadarabot, akkor az teljesen normális és elfogadott dolog lett volna. Attól, hogy 3 gyerekes anyuka, úgy öltözik fel, ahogy szeretne, miért kell rögtön ítélkezni…”, “Ott voltam, csodálatos volt a koncert. Nagyon menő volt a ruhád és ahogy végignyomtad tűsarkúban, csak ámultam” – osztották meg véleményüket mások.

Némelyek szerint Magdi stílusa kezd egyre inkább hasonlítani Madonnaéra. A koncert és az énekesnő ruhája vitathatatlanul a beszédtéma középpontjába került.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …