1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!

Spread the love
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. szeptember 16. 07:56

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében, a 12-es km-nél egy szalagkorlátnak ütközött tehergépjármű foglalja el a belső sávot.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mezőkeresztes térségében egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 134-es km-nél a belső sávot lezárták.

Az M35-ös autópályán, a Pródi pihenő közelében egy kamion átszakította a szalagkorlátot, majd az M3-as autópálya felé vezető oldalon lévő árokban állt meg. A 10-es km-nél Berettyóújfalu felé csak a külső sáv, míg ellenkező irányban csak a belső sáv járható.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a 3 km-t.

Az M4-es autóúton, Üllő térségében, a 25-ös és a 29-es km között mindkét oldalon lezárták a belső sávot, csak a külső sáv járható. A fővárosból kifelé tartók lassulásra, araszolásra készüljenek. 

Komárom-Esztergom vármegyében hídjavítást végeznek a Kesztölc bekötőúton, az 1-es km közelében. Az utat lezárták, a forgalmat a 117-es főútra terelik.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók:illusztráció

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …