HATALMAS FORDULAT! Rossz hírek érkeztek Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról! Megtörténik, amit sokan előre már megjósoltak?!

Spread the love

A gyönyörű Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc csak úgy ragyog a boldogságtól – szerelmükre tavalyi házasságuk tette fel a pontot. Andrea milliárdosfeleségként felhagyott a televíziós karrierjével, és az üzleti életben dolgozik. Férjével közös cége mellett saját vállalatot vezet, ami az anyagi sikerek mellett szakmailag is igyekszik elismertté tenni – írja a Star magazin.

Az idill ellenére nagyon komoly, amit a pszichológus ezzel kapcsolatban elárult A Star magazin által korábban megszólaltatott szakértő szerint az, hogy a házaspár élete az üzleti életben is összefonódott, nem feltétlenül szerencsés, sőt kimondottan rossz hatással lehet a házasságukra. – Lehetetlen nem hazavinni a munkából eredő problémákat, melyek szép lassan bekúsznak a magánéletbe is, és pluszterheket, feszültséget, konfliktust róhatnak a párra. Nehéz hirtelen átváltani üzlettársakból házaspárra, keverednek a szerepek.

Ha nem képesek tudatosan odafigyelni erre, az idővel a házasság megromlásához vezethet – hangsúlyozta általánosságban Dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, hozzátéve: a boldog és tartós házasság érdekében lehetőség szerint érdemes a közös érdekeltségeket, munkahelyeket megszüntetni és két külön vonalon karriert építeni. Forrás

About admin

Check Also

Rendkívüli változás állt be Katalin hercegné állapotában

Spread the love Egy királyi szakértő szerint Katalin walesi hercegnő jól halad a megelőző rákkezeléséből …