Csoda történik : lábra állt SMA-S ZENTE! – videó Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek <3

Spread the love

Csoda történik : lábra állt SMA-S ZENTE! – videó Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek!

Újabb elbűvölő videót osztott meg Zentéről az édesanyja.

Mióta megkapta az orvosságot, amire az emberek segítségével sikerült összegyűjteni 700 millió forintot, mindenki izgatottan figyeli a kis SMA-s Zente gyógyulását, melyről a kisfiú édesanyja rendszeresen tájékoztat a Facebook-oldalán.

Bízunk benne, hogy az új fűző és lábsínek segítségével még ügyesebb és szebb lesz Zente mozgása. Az akarat és a kitartás részéről továbbra is adott!

– fogalmazott az édesanya, aki Olaszországig utazott Zentével, hogy ott méretre szabott eszközöket kapjon.

Tömegközlekedéssel bejártuk Rómát, gyalogolunk szakadó esőben és tűző napon, mert Zentét (is) egyszerűen lenyűgözte a város történelme. Az új segédeszközök idén is a Progettiamo Autonomiánál készültek, csak most a római kirendeltségben. Voltak nehezebb és felemelő pillanatok is. Például amikor Zente konkrétan szaladt az új sínben. Mindenesetre hálásan köszönjük Nektek ezeket a tárgyakat, mert az előző, kinőtt darabok már nagyon kényelmetlenek voltak számára!

– írta az élménybeszámolót az anya, aki egy videót is megosztott:

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …