GIGATÜNTETÉS készülődik Budapesten – Azariah utcára hívta több millió rajongóját – Ilyen még nem volt Magyarországon! EZ a döbbenetes oka:

Spread the love

Azariah-val az élen összefogtak a legismertebb influenszerek, hogy tüntessenek “az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében”. Elegünk van.

Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk

Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből. Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek.

Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat. Ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén. A legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben az állam, amikor egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket.

A cserbenhagyás után most el is árulták az áldozatokat. A dühünket, a fájdalmunkat, az együttérzésünket szeretnénk ezúton is kifejezni. Hány ilyen ügy van még, amiről nem tudunk és amit elhallgatnak? Emeld fel te is a hangod, amikor az áldozatok hangja nem hallatszik!

Ne fordítsd el a fejed, amikor bántják a védtelent! Ne legyél közönyös! Találkozzunk február 16-án, pénteken 18:00-kor a Hősök terén! – szól a felhívás a főszervező, Osváth Zsolt oldalán. Akik részt vesznek a tüntetésen: Bányai Judit (Nemakarokbeleszólni, Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Baukó Attila Azahriah, Fancsikai Eszter (Nemakarokbeleszólni), Gulyás Márton, Nagy Ádám (Jólvanezígy, Fókuszcsoport), Pottyondy Edina, Osváth Zsolt (Zshowtime), Szabó Márton (Jólvanezígy), Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni) – Osztani ér!

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …