Macskájával fajtalankodott egy Gyulai gyermekgondozó, a Tények megszerezte a felvételt

Spread the love

A felvétel pillanatokon belül elterjedt a közösségi oldalakon.

Szerdán olyan videófelvétel került nyilvánosságra a közösségi médiában egy gyulai bölcsődei gyermekgondozóról, amely sokakat felháborított – fogalmazott közleményében a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye csütörtöki Facebook-közleményében.

Nem hivatalos információk szerint egy macskával szerepel a gyomorforgató videón, melynek tartalma jócskán túllépi a fajtalankodás határát.

A Békés vármegyei hírportál úgy tudja, a nő tagadja a videó hitelességét.

Az intézmény a közleményében leszögezte, hogy a felvételen gyermek nem szerepel, nem a bölcsődében készült. Sőt, a nő a felvétel megjelenésekor sem tartózkodott az intézményben.

Amint a munkáltató tudomására jutott a felvétel, azonnal vizsgálatot indított az ügyben, majd felszólította a nőt, hogy a vizsgálat lezártáig ne álljon munkába.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …