Meghalt Lakatos Tícián a Love Island nyertese

Spread the love

A közösségimédia-felületén tudatták, hogy Lakatos Tícián kedden elhunyt. A Love Island győztesének halálhíre futótűzként terjedt el, amikor az ismerősei nyilvánosságra hozták a Facebookon, hogy a fiatal férfi ma reggel nem kelt fel. Szívszorító sorokat osztottak meg az elhunyt Tícián emlékére.

Lakatos Tíciánt a tévé nézők a Love Islandben ismerhették meg 2019-ben, ahol már az elején mély benyomást keltett a közönségre. Az RTL az alábbi sorokkal jellemezte az akkor 19 éves fiút:

„A fiatalkora ellenére már családra vágyik. Volt hosszú kapcsolata is, amiből rengeteget tanult, többek között azt, hogy jól gondolja meg, kinek adja oda a szívét. Bár bokszolói karrierje nagyon fiatalon derékba tört, a sport örök szerelem maradt.”

Mindez egészen a fináléig juttatta a férfit, aki a versenyben Zsófival aratott elsöprő diadalt. Végül a páros külön úton folytatta életét a műsort követően, ugyanis a lángoló szerelem rövidesen kialudt.

A Facebook-felületén adták hírül Tícián közeli ismerősei, hogy a Love Island nyertese elhunyt.

Drága gyémántos testvérem, Tícián, el sem hiszem itt hagytál minket, angyalok őrizzék az álmod, nagyon hiányzol

– írták megtörten a bejegyzésben.

A kommentek között olvasható, hogy a poszt létrehozója közli, Tícián infarktust kapott. A férfi váratlan halála rendkívül megrendítette a hozzá közel állókat. A fiatal férfi július 20-án még az Instagramra is posztolt, következésképpen valóban nem valamely hosszú betegség ragadta el őt ma reggel az élők sorából

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …